Turnontmoeting Boxmeer

Datum: 24-03-2013

Nistelrode -  Schijndel Was het zaterdag de beurt aan de trampolinemeiden… zondag kwamen de turnster van Nistelrode en Schijndel in actie.

Bijna 300 kinderen van 12 vereniging uit Brabant Oost namen deel aan de ‘Turnontmoeting’ in Boxmeer. Voor een aantal turnsters een eerste kennismaking met de wedstrijdsport en dat brengt natuurlijk wel wat spanning met zich mee. De Turnontmoeting, georganiseerd door het district Zuid KNGU, is een wedstrijd bedoeld voor turnsters die maximaal 2 uur per week op de club trainen. In 6 categorieën werd gestreden om het eremetaal. Maximaal 9 turnsters mogen per team deelnemen, de beste 5 tellen per toestel tellen uiteindelijk voor de einduitslag.

Verrassend was de uitslag in de categorie niveau 12. Gympoint Nistelrode 1e plaats met 250,70 punten. Het team bestaande uit Ilse Langens, Babette Hulsmann, Sara Theunisz, Laura van Breemaat, Suus van den Broek en debutant Loï Broeren behaalden een prima teamprestatie. Trainster Meriam van Rijswijk was na afloop dan ook blij verrast. De kinderen nog meer. 

Se uitslag in de categorie niveau 12 en 11. Gympoint Schijndel behaalde in de klasse niveau 11 een verdienstelijke 2e plaats.
Het team bestaande uit Nina Verhagen, Inge de Crom, Maaike Jagers, Linne van de Heuvel, Janneke Boonaerts, Milou Gevers en debutanten Kim van Giersbergen, Britt Maurix en Evi van Bers behaalden 258,70 punten. Binnen het team werd Linne 1e, Nina 2e en Britt verrassend 3e.

In de categorie 12 werd het Gympoint team bestaande uit Maaike van Boxtel, Britt Vorstenbosch, Iris Spiering, Britt van Zundert, Fleur Steenbakkers, Maartje Langehuijsen, Lot van der Linden en Isabel Korsten 3e. Individueel werd Maartje 1e, Britt van Zundert 2e en Iris Spiering 3e. Kirsten van Asten kijkt tevreden terug op de wedstrijd. De meiden hebben het fantastisch gedaan.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op