Succesvol herfstvakantie activiteit

Datum: 15-10-2013

Kappen en draaien. Dat was gisteren te zien in Sporthal de Zaert. Korte, snelle bewegingen en veel balcontrole om je tegenstander uit balans en positie te spelen. Dat waren de vaardigheden die werden gevraagd. Ook vier meisjes waren vertegenwoordigd onder de 32 kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar, die deelnamen aan een zaalvoetbaltoernooi in de Dintherse sporthal.

Gympoint
De wedstrijden werd op touw gezet door Gympoint, dat samen met de gemeente Bernheze sportactiviteiten organiseert in het kader van het project “Bewegen=Fun". Nicole Korsten leidde het toernooi in goede banen.

Scheidsrechter
Twee tegen twee werd gespeeld in onderlinge wedstrijden van 6 minuten. De kinderen hadden ook de opdracht om zelf een wedstrijd als scheidsrechter te functioneren. En dat ging iedereen prima af. “Samen sporten met respect voor je tegenstander, dat is wat wij hier gaan beleven” zei Nicole Korsten bij haar inleidend praatje. Het toernooi werd gewonnen door Joris en Mathijs.
In een gelijkopgaande wedstrijd maakte Mathijs met een schitterende individuele actie het enige doelpunt. Joris en Robin waren de teleurgestelde maar sportieve verliezers.

Lollies

De winnaars ontvingen ieder een zak met 15 lollies.
Alle zaalvoetballertjes gingen met een polsbandje van Gympoint naar huis.
 

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op