Zilver voor debuterend team

Datum: 27-10-2013

Voldoende potentie bij recreatie trampolinespringers
Opnieuw complimenten voor vrijwilligers Gympoint Nistelrode

Nistelrode – Dat de organisatie van de trampolinewedstrijden in goede handen is bij de vrijwilligers van Gympoint Nistelrode bleek ook nu uit een stormvloed aan complimenten voor de organisatie van de 2e plaatsingswedstrijden trampolinespringen voor teams. In een gezellige en sfeervolle Overbeek werden afgelopen zondag een 3-tal trampolinewedstrijden afgewerkt. Inzet? Plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen voor teams op 14 december in Oss.

Naast wedstrijden op C-, D- en E-niveau mochten trampolineclubs ook inschrijven met recreatieteams. Daaruit blijkt dat Gympoint zich voor de toekomst geen zorgen hoeft te maken over doorstroming. Bij de recreanten zit voldoende potentie voor het echte werk.
Het recreatieteam bestaande uit Eline van der Leest, Froukje van de Ven, Maud van der Wielen en Mirthe Pittens werd verrassend 2e in deze categorie.

In de D-categorie werd het Gympoint team bestaande uit Evi van Dinther, Lisa van de Pas en Inge Exters 3e met 203.900. Duidelijk een verbetering ten opzicht van de eerste wedstrijd en de aansluiting bij Turnoss Oss en Forza uit Goes komt dichterbij.

In de E-categorie werd het Gympoint team bestaande uit Floor van de Wielen, Rosalie Damen, Nieke Poll en Ymke Vermeulen 4e met 197,375. Daarmee bleven ze minder dan 2 punten achter Turnoss die in deze categorie een 1e, 2e en 3e plaats bezette. Noemenswaardig is de individuele prestatie van Ymke. Met 3 goed uitvoerde sprongseries behaalde zij 69,20 punten. Buiten mededeling deden Sanne van Roosmalen, Sanne Bevers en Quinn Schoenmakers mee. Zij behaalden 138 punten.

Bij de recreanten was Gympoint bij de eerste wedstrijd met 3 teams vertegenwoordigd.
Het team van Gympoint 2 (Inge Geurts, Fenne Rooijackers, Sjin Jacobs en Florance Waals) kwam maar 2,1 punten tekort voor het podium. De winst ging hier naar Flik-Flak gevolgd door twee teams van Turnoss. In deze categorie deden ook Hannah Visser, Aileen Jacobs en Manon van Schijndel mee die 5e werden. Het jongensteam bestaande uit Chris Jan van Houtert, Sjao Jacobs (publiekslieveling) Thymen de Vries en Giel de Graaf werd 6e.

Bij de tweede recreantenwedstrijd was het zilver voor Gympoint 4. Het team bestaande uit Eline van de Leest, Froukje van de Ven, Maud van der Wielen en Mirthe Pittens werden verrassend 2e. Flik-Flak werd in deze categorie 1e en Turnoss 3e. Zeer verrassend te meer omdat drie van de vier sinds kort trampolinespringen. “Hier gaan we zeker nog iets van horen” aldus de coach van Gympoint.
Het team bestaande uit Hanna Rotmans, Noelle Waals en Anne Poels werd 6e. Anne maakte een geslaagde come back.
 

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op