Opnieuw 1e plaats voor trampolinemeiden

Datum: 11-10-2014

Opnieuw 1e plaats voor Gympoint
Plaatsing voor NK behoort tot de mogelijkheden

Oss – Het D1-team van Gympoint Nistelrode werd afgelopen zaterdag tijdens de 2e plaatsingswedstrijd in sporthal de Rusheuvel in Oss wederom 1e.
Met nog een wedstrijd voor de boeg behoort plaatsing voor het NK-teams tot de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het D1 team bestaande uit Evi van Dinther, Sanne van Roosmalen, Lisa van de Pas, Caitlyn Jacobs en Inge Exters sprongen zaterdag nagenoeg een foutloze wedstrijd. Alleen tijdens de laatste keuzeoefening werden een aantal kleine foutjes gemaakt. Zo vergat Evi van Dinther haar hoeksprong waardoor maar 9 van de 10 sprongen meetelden. Met name met haar verplichte oefening (23,075) en haar 2 keuzeoefeningen boven de 24 punten maakte Inge Exters indruk. Lisa van de Pas en Cailtyn Jacobs maakten indruk door bij hun keuzeoefeningen boven de 25,0 punten te springen. Sanne van Roosmalen sprong zeer constant op alle rondes.
In totaal haalden de meiden 219.925 punten en bleven Forza uit Goes 5 punten voor en Turnoss werd 3e met 197,800. Met nog een wedstrijd voor de boeg op 8 november in Goes maken de meiden kans om zicht te plaatsen voor het NK. Met een plaats bij de eerste drie is plaatsing zeker.


Door de blessure van Laure Breemaat was het 2e team enigszins gehandicapt. Het team bestaande uit Sanne Bevers, Eline van der Leest, Floor van de Wielen en Inge Geurts (Gympoint Gemert) behaalden 177.500 en werden daarmee 7e.
Met name in bij de verplichte oefening lieten de meiden wat steekjes vallen.

De volgende wedstrijd is 8 november in Goes. Daarna is bekend wie er naar het NK-teams mogen op 13 december in Oss.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op