Mooie 2e plaats bij seizoensopening

Datum: 05-10-2015

Mooie 2e plaats in openingswedstrijd voor Gympo!nt Nistelrode


Nistelrode - Afgelopen zaterdag was de kick-off van een nieuw trampoline wedstrijdseizoen in Goes. Traditioneel begint het seizoen met teamwedstrijden in het najaar en individuele wedstrijden en het voorjaar.

Dit seizoen komen meer meiden uit op E-niveau en bij individuele wedstrijden op D-en E-niveau. Hoger niveau is niet haalbaar vanwege het maxiamaal aantal trainingsuren. In de korte voorbereiding op het nieuwe seizoen is gewerkt om de oefening onder de knie te krijgen. De eerste wedstrijd in Goes maakten bovendien een 3-tal springsters hun debuut. Op kleine foujes na is een goede basis gelegd voor het wedstrijdseizoen.

In de D-categorie werden Caitlyn Jacobs en Evi van Dinther de enige deelnemers namens Gympoint. Inge Exters en Sanne van Roosmalen moesten vanwege ziekte verstek laten gaan. Omdat de beste drie van de vier tellen was een goed resultaat uitgesloten. Evi en Caitlyn sprongen een foutloze wedstrijd behaalden met zijn tweeën maar liefst 145,400 punten. Ze eindigden daarmee op een 7e plaats. Als het team compleet is maken ze zeker kans op een podiumplaats.

In de E-caterogie nam Gympoint deel met twee teams. Het E2 team werd met 201,400 verrassend 2e. Het team bestaande uit Puck van der Velden, Sanne Bevers, Laura Breemaat en Eline van der Leest heeft nog voldoende potentie om een plaats hoger te komen. Als de puntjes op de i worden gezet is een 1e plaats haalbaar. Ze moeten dan wel de concurrentie aan met Forza uit Goes.
Het E3 team bestond uit debutanten Babette Hulsmann, Bette Ellebus en Janne van de Heuvel. Aangevuld met Dion Bijvelds haalde het team 189.200 punten hetgeen een 6e plaats betekende.

Zaterdag 17 oktober is de 2e plaatsingswedstrijd in thuishaven Nistelrode. Op 21 november is de laatste wedstrijd in Oss Daarna is bekend wie er naar de Nederlandse Kampioenschappen voor teams mogen op 12 december in Oss.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op