1e plaats E-team in nieuwe outfit

Datum: 19-10-2015

1e plaats voor E-team in thuiswedstrijd voor Gympo!nt Nistelrode
D-team naar 2e plaats.

Nistelrode - Afgelopen zaterdag mochten de trampolinespringers van Gympoint Nistelrode aan het thuispubliek laten zien wat ze konden. En dat was een aanzienlijke betere prestatie dan in de openingswedstrijd veertien dag gelegen. In een gloednieuwe outfit sprongen het E-team naar een 1e plaats en het D-team naar een 2e plaats.

Op E-niveau behaalde het E1 team een verdiende 1e plaats. Het team bestaande uit Sanne Bevers, Eline van der Leest, Babette Ekkebus en Puck van der Velden behaalden in totaal 205,7 pnt. en bleven daarmee Forza uit Goes ruim 5 punten voor.
Om kans te maken voor deelname aan het NK-teams moet dit team nog wel aan de bak. Door een foutieve inschrijving is het team teruggeplaatst van een 2e naar een 7e plaats in de eerste wedstrijd. Laura van Breemaat is naar het D-team gepromoveerd waardoor zij uit de uitslag (1e wedstrijd) is geschrapt.

Het 2e E-team deed het ook zeer verrassend. Met Dion Bijvelds heeft de laatste weken met een iets andere keuzeoefening veel progressie gemaakt. Naast Dion sprongen Babette Hulsmann en Janne van de Heuvel in dit team mee. Uiteindelijk werden zij 6e met 171,400.

In de D-categorie was het team op volle sterkte. Waren Inge Exters en Sanne van Roosmalen vorige keer afwezig vanwege ziekte, nu was het team aangevuld met Laura van Breemaat klaar voor de strijd. Caitlyn Jacobs en Evi van Dinther sprongen een zeer stabiele wedstrijd waarbij de 26.00 punten van Caitlyn voor haar 2e keuze oefening noemenswaardig is. In totaal haalde het team 218,800 en moesten daarmee Forza Goes 221,850 net voor laten gaan. Voor het D team is er nog een kleine kans dat ze zich kunnen plaatsen voor het NK-teams.

Zaterdag 21 november is de 3e plaatsingswedstrijd in Oss. Daarna is bekend wie er naar de Nederlandse Kampioenschappen voor teams mogen op 12 december eveneens in Oss.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op