8e plaats voor Gympoint Nistelrode

Datum: 13-12-2015

Mooie 8e plaats voor Gympoint op NK

Oss – Turnoss uit Oss was afgelopen zaterdag gastheer voor het NK trampolinespringen voor teams. In een goed gevulde sporthal de Rusheuvel werd in 5 categorieën gestreden om het eremetaal.

In de E-categorie nam Gympoint uit Nistelrode deel in een deelnemersveld van 16 teams. Het Gympoint-team bestaande uit Babette Ekkebus, Eline van der Leest, Puck van der Velden en Sanne Bevers waren al blij dat ze zich geplaatst hadden voor het NK. Verwachtingen waren er dus niet. Alle meiden hebben tijdens hun verplichte- en keuzeoefeningen geen grote fouten gemaakt. Sanne Bevers sprong een mooie verplichte oefening (23,200) en een fantastische keuze-oefening die met 25.000 werd gewaardeerd. Eline liet wat puntjes liggen bij haar verplichte oefening maar herstelde dit met een goede keuzeoefening, 22.900. Debutant dit jaar Babette sprong een stabiele wedstrijd met 22.900 en 22.700 en benjamin Puck van der Leest sprong een goede verplichte serie 22.400. Haar keuze werd beloond met 21.500.

Uiteindelijk eindigden de meiden uit Nistelrode op een knappe 8e plaats. Winnaar in deze categorie werd TSV uit Hoogezand gevolgd door Pro Pratria Zoetermeer en Nika Hoogland.

Gympoint kan zich nu op gaan maken voor het individuele wedstrijden. De eerste is al op zondag 17 januari in Oss waar de districtskampioenschappen worden gehouden.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op