Freerunnen bij Gympoint

Datum: 09-03-2017

Freerunnen bij Gympoint Nistelrode

Op maandag 27 maart start Gympoint Nistelrode met freerunnen voor kinderen vanaf 8 jaar. Onder leiding van Dieuwert Raaijmakers kan in sporthal de Overbeek kennis worden gemaakt met deze nieuwe tak van sport.

Freerunnen is een van de urban sports die vooral sinds 2013 sterk in opkomst is. De basis bestaat uit rennen, klimmen, balanceren, zwaaien, hangen en uiteenlopende tricks staan centraal. Alles waar overheen gesprongen en gerend kan worden kan onderdeel uitmaken van een freerunning parcours. De essentie van freerunning is een speelse houding. Iedereen passeert een obstakel op zijn eigen manier en in eigen tempo. Elk nieuw obstakel is een nieuwe uitdaging die met je eigen lijf te lijf gaat.

Als het nog nooit gedaan hebt krijg je bij Gympoint de kans om op een speelse manier kennis te maken met freerunnen. Op een veilige en (pedagogische) verantwoorde manier worden allerlei (mentale) obstakels overwonnen. In een hal vol touwen, kasten, rekken, trampolines maak je je eerste salto's en andere tricks en moves. De landingsmatten zorgen voor een zachte en veilige landing. 

Ben jij erbij op 27 maart? Geef je dan op met je naam en geboortedatum door een mail te sturen naaar info@gympoint.nl. De lessen zijn van 16:00-17:00 uur en van 17:00-18:00 uur.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op