Atletica Grave draagt club over aan Gympoint

Datum: 10-09-2018

Atletica Grave draagt gym-, turn-, en springclub over aan Gympoint.

Ze hadden zichzelf de tijd gegeven tot 30 juni 2018. Een harde deadline die het bestuur zichzelf had gesteld om trainers te vinden voor het nieuwe seizoen. Mocht dat niet lukken dan was er een vangnet in de vorm van stichting Gympoint om het aanbod door te zetten. Het bestuur van Atletica Grave is daarbij niet over een nacht ijs gegaan. Een aantal gesprekken met de stichting Gympoint en de ledenvergadering van mei hebben ingestemd met dit stappenplan.
Stichting Gympoint is een stichting zonder winstoogmerk die voor de sporter van gym en turnverenigingen die kampen met financiële, bestuurs- of trainersproblemen een doorstart maakt. Inmiddels is de stichting uitgegroeid tot 7 vestigingen in Brabant en Limburg.
In de vakantieperiode is Gympoint druk bezig geweest met het benaderen van train(st)ers om na de vakantieperiode te kunnen starten. Dat is gelukt ! Voor alle groepen zijn train(st)ers gevonden die inmiddels vanaf 3 september met veel enthousiasme van start zijn gegaan.
Ook het zittend bestuur van Atletica heeft zich tijdens zomerperiode ingezet om de overdracht in goede banen te leiden. Op 3 september is Atletica door middel van het ondertekenen van een overdrachtsdocument overgedragen aan Gympoint. De bestuursleden Nieke van de Berk, Thea Luza en Dennis Sebel van Atletica ondertekenden namens Atletica en Frans van Leijden als voorzitter namens de stichting Gympoint.
Daarmee blijft de gym-, turn- en springaanbod onder de naam Gympoint Grave behouden voor Grave.

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op