Toestelturnen en kleutergym in Berlicum, nieuw turnconcept bij Gympoint Berlicum

Datum: 01-01-2012

Gympoint.nl start vanaf woensdag 11 januari met een aanbod voor kleutergym en turnen voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 4-12 jaar. De lessen worden gegeven in sporthal de Run, aan de Runweg 11 in Berlicum.

Kleuters van 4 en 5 jaar kunnen terecht vanaf 13:15 - 14:00 uur.

Voor kinderen van 6-12 jaar heeft Gympoint.nl een uniek concept ontwikkeld dat in Berlicum in de praktijk wordt getest en bijgesteld. Binnen het concept kunnen kinderen turnen ongeacht leeftijd en niveau en tijdstip. Kinderen in de leeftijdscategorie 6-12 jaar kunnen tussen 14:15-16:15 uur turnen in de sporthal de Run. Voor kinderen die 1 uurtje willen turnen maakt het niet uit op welk tijdstip je begint. Je bepaalt dus zelf hoe laat je de training begint. Kinderen die 2 uur willen turnen moeten wel om 14:15 uur starten.

Dit nieuw concept is ontwikkeld door Pieter ten Wolde en Geert van Oorschot van Gympoint.nl. Beiden zijn al jaren actief in de gym en turnsport. De laatste zal zowel de kleuter als de turnlessen in Berlicum verzorgen.

Gympoint.nl is een stichting die een breed, laagdrempelig en eigentijds lesprogramma aanbiedt, met gymnastiek en dans als basissport voor iedereen die graag wil bewegen, ongeacht leeftijd en niveau.

Hun motto? Veel, veelzijdig en verantwoord bewegen onder deskundige leiding.

Heb je interesse stuur dat een mail naar info@gympoint.nl of neem contact op met Pieter ten Wolde. 06-13455120. Uiteraard kun je ook kijken op www.gympoint.nl.

Alvast bedankt.
 

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op