Sara Theunisz en Anne Poels Clubkampioenen

Datum: 08-06-2012

Zeer geslaagde eerste editie Gympoint Nistelrode.

Nistelrode – Wekenlang hebben de kinderen er voor geoefend. Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover, de 1e Gympoint Clubkampioenschappen in Nistelrode.

Sporthal de Overbeek, een volle tribune, tal van turntoestellen en 50 zenuwachtige meiden en jongens van de afdelingen Toestelturnen en Trampolinespringen… het was een leuke ambiance voor de 1e Clubkampioenschappen in de historie van Gympoint. Gympoint kan terug kijken op een zeer geslaagde eerste editie van de clubkampioenschappen. In verschillende categorieën werd gestreden om het eremetaal en iedereen ontving na afloop een diploma.

Turnen
In de categorie Recreatie 2 werd Wyona Hendriks 1e gevolgd door Fiene Wijdeven en Mirthe van Heumen. Opmerkelijk feit is wel dat Fiene nog maar drie weken lid is van Gympoint.

Laura van Breemaat werd in de categorie Recreatie 1 clubkampioene. Sanne Bevers en Fieke Dortmans werden respectievelijk 2e en 3e. In dezelfde categorie maar in een hogere leeftijdscategorie werd Maud van Dijk 1e op de voet gevolgd door Isa van der Heijden en Ilse Langens.

In de op een na moeilijkste categorie niveau 12 werd Babette Hulsmann 1e en Noor Theunisz 2e.

Binnen de afdeling turnen mag Sara Theunisz zich clubkampioene noemen. In de moeilijkste categorie niveua 11 werd zij 1e gevolgd door Hanna Rotman die 2e werd.

Trampolinespringen
Bij trampolinespringen werd gestreden in 5 categorieën.
In de categorie 1 werd Hannah Visser clubkampioen met 44,5 pnt. Mirte Pittens werd 2e en Thymen de Vries werd 3e.

Verrassend in de categorie 2 werd Aileen Jacobs kampioen. Sylvie van Wanrooij werd 2e.

Heel dicht bij elkaar lagen de springsters in categorie 3. Uiteindelijk werd Quin Schoenmakers kampioen met 46,9 pnt, gevolgd door Floor van der Wielen, Emma Gloudemans en Veerle van de Bogart.

Met slecht 0,2 voorsprong op nummer twee werd Nienke Poll in deze categorie 1e gevolgd door Ymke Vermeulen.

In de hoogste categorie was het een spannende strijd. Uiteindelijk pakte Anne Poels overtuigend de winst en werd met 50,5 eerste. Zij mag zich voor een jaar clubkampioene noemen. Op een gedeelde twee plaats eindigden Caitlyn Jacobs en Inge Exters met 46.6 pnt. 4e Evi van Dinter 45.4 en Luuk Hoezen 5e met 45,2. Proficiat !

 

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op