Twee eerste plaatsen voor Gympoint.nl

Datum: 11-11-2012

Eerste plaats voor turnmeiden Gympoint Schijndel en Nistelrode.
Spannende strijd in Cuijk.

Op de foto de diploma uitreiking tijdens de les Gympoint Schijndel. (Maaike en Isabel staan niet op de foto)

En op de foto de meiden van Gympoint Nistelrode met hun diploma.

Schijndel - Nistelrode - Een beetje zenuwachtig waren ze wel, wat onwennig ook maar het was spannend en ontzettend leuk. Dat waren afgelopen zaterdag de ingrediënten voor de turnmeiden van Gympoint Schijndel en Nistelrode. Bijna 300 kinderen van 12 vereniging uit Brabant Oost namen deel aan de ‘Turnontmoeting’ in Cuijk. Voor heel veel turnsters een eerste kennismaking met de wedstrijdsport en dat brengt natuurlijk wel wat spanning met zich mee. De Turnontmoeting, georganiseerd door het district Zuid KNGU, is een wedstrijd bedoeld voor turnsters die maximaal 2 uur per week op de club trainen. In 6 categorieën werd gestreden het eremetaal.

Verrassend was de uitslag in de categorie niveau R1. Gympoint Schijndel 1e plaats met 240,80 punten. Het debuterende team bestaande uit Maaike Jagers, Janneke Boonaerts, Nina Verhagen, Milou Gevers, Britt Vorstenbosch, Britt van Zundert, Maaike van Boxtel en Isabel Korsten behaalden een uitzonderlijk teamprestatie.

Ook verrassend was de uitslag in de categorie niveau 12. Gympoint Nistelrode 1e plaats met 232,30 punten. Het team bestaande uit Ilse Langens, Babette Hulsmann, Sara Theunisz en debutanten Linde Oldenkamp, Laura van Breemaat, Suus van den Broek en Elisha Leijten behaalden een goede teamprestatie.

Trainster Meriam van Rijswijk (Nistelrode) en Kirsten van Asten waren na afloop dan ook blij verrast. De kinderen nog meer. Komende week ontvangen de kinderen hun diploma met daarop de individuele punten.
Meiden proficiat !!

Milou tijdens haar balkoefening en Babette tijdens haar brug oefening

 

Eerdere berichten:

Toon alle berichten

 
Volg ons ook op